Letölthető elektronikus könyvek

Az Effectsys vállalatszervezési módszer sok tevékenységből áll össze. Tapasztalataink szerint nincs olyan egy-két elemből álló \”tuti\” húzás, amely egy céget minden részében rendbe tenne. Sajnos a sziszifuszi, gyakran több száz kisebb-nagyobb elemből álló fáradságos szervezési munkát nem lehet megspórolni.

Amikor egy ilyen nagy, komplex feladattal kerülünk szembe, akkor a legfontosabb teendő, hogy semmit se felejtsünk el. Teljes teendő lista kell! A másik a fontossági sorrend meghatározása. A harmadik az ismétlés: a már egyszer átszervezett területre 1-2 év múlva ismét visszatérni és még jobbá tenni. Az Effectsys módszer lényege éppen ez: teljes, mindenre kiterjedő, elvégzési sorrendet ad és lehetővé teszi a ciklikus jobbíthatóságot.

Az alábbi ingyenesen letölthető kis elektronikus könyveink jelentős terjedelemben mutatják meg az Effectsys eljárás egy-egy részletét. Ezek szervezési, szervezetfejlesztési ismereteit gyarapító olvasmányok (\”okosító\”, angolul \”white paper\” írások).

Kattintson az Önt érdeklő linkek bármelyikére, hogy további információt kapjon az elektronikus könyvekről, illetve hogy letölthesse azokat.

Az \”Iránytű a versenyképességhez 2011\” (elvégzendő pénzgazdálkodási, kontrolling, anyagi ösztönző és termelékenységet javító háttérfeladatok kis- és középvállalatoknak a versenyképességük növeléséhez; 28 oldal) című ingyenes kiadványunkat az alábbi űrlap kitöltésével tudja megkapni. A dokumentum néhány percen belül elküldésre kerül az Ön itt megadott e-mail címére PDF formátumban.

Hoppá! Az űrlap nem található.

\”Súlyos hibák a kis- és középvállalati munkaköri leírásokban\” (29 oldal) című kiadványunkat az alábbi űrlap kitöltésével kaphatja meg. A dokumentum – amit kitöltés után néhány percen belül elküldünk Önnek a megadott e-mail címére PDF formátumban – több mint 50 pontban tartalmazza az elkövethető hibákat.

Hoppá! Az űrlap nem található.

\”Összegyűjtött ingyenes tanácsok 2008-2011\” (40 oldal) című kiadványunkat az alábbi űrlap kitöltésével kaphatja meg. A dokumentum – amit kitöltés után néhány percen belül elküldünk Önnek a megadott e-mail címére PDF formátumban – 10 pontban tartalmaz tanácsokat. Ezek között a különböző felső vezetők teljesítménybérezésének alapjait, az éves szezonalitás kapacitás kiegyenlítő mechanizmusait, munkaköri leírás sémát, árképzési trükköket, szervezési tanácsokat és a helyes bérezésre vonatkozó tippeket talál.

Hoppá! Az űrlap nem található.

Feliratkozásával adatai bekerülnek az effectsys.hu® (Lilium Konzultáns Kft. márkaneve) automatizált levél kiküldési rendszerébe. Adatai két adatállományba kerülnek rögzítésre: a jelen tanfolyamban szereplő 12 lecke kiküldésre és a valamennyi feliratkozót tartalmazó nagy állományba. Ez utóbbiról rendszertelen időközönként küldünk olyan híreket, amelyről úgy gondoljuk, hogy az Ön érdeklődésére is számot tartanak. Az elsőről – ha nem tetszenek a leckék – a minden levél alján feltüntetett leiratkozás gombbal tud leiratkozni. A második listáról akkor tud leiratkozni, ha egy onnan érkező e-mailt küldünk Önnek. Természetesen külön kérésre bármikor, bármelyik listáról töröljük Önt.